Rekisteröinti on sitova. Alla olevat ehdot pätevät rekisteröinnin jälkeen vastaanotetusta vahvistuskirjeen päivämäärästä koulutus voidaan peruuttaa seuraavasti:

 

Aikamaksu

 

yli 30 päivää ennen koulutuksen alkua: ilmainen, lukuun ottamatta laskutettua varausmaksua.

14-30 päivää ennen kurssin alkua: 25% kyseisen koulutuksen hinnasta, mutta vähintään 250 €, jos peruutus tehdään ilman lääkärintodistusta

 

1-13 päivää ennen kurssin alkua: 50% harjoittelun hinnasta, mutta vähintään 250 €, jos peruutus tehdään ilman lääkärintodistusta

 

Jos opiskelija ei osallistu koulutukseen ilman erillistä ilmoitusta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Koulutus voidaan keskeyttää ilmaiseksi vain lääkärintodistuksella.

 

HUOMIO Varausmaksun maksamatta jättäminen ei poista rekisteröintiä automaattisesti rekisteristämme. Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti. Jos koulutus peruutetaan tai keskeytetään, maksettua varausmaksua tai maksettuja koulutusmaksuja ei palauteta.

 

Kirjalliset peruutukset lähetetään osoitteeseen:

 

ROSA.ANNIKA@FITNESSACADEMYEUROPE.COM

 

FAE pidättää oikeuden peruuttaa (kaikki) koulutukset 7 päivää ennen kurssin alkua liian vähäisten osallistujien vuoksi. Jos kouluttaja sairastuu äkillisesti tai muissa vastaavissa tapauksissa, harjoitteluaikaa voidaan joutua siirtämään, jos kouluttajalle ei löydy korvaajaa. Tällaisissa tapauksissa FAE ei korvaa opiskelijalle aiheutuneita matka- ja / tai majoituskustannuksia.

 

Jos FAE: n on peruttava tai keskeytettävä koulutus, opiskelija voi jatkaa koulutusta seuraavassa sopivassa koulutuksessa. Jos vastaavaa koulutusta ei tarjota samassa koulutuspaikassa tai opiskelija ei voi siirtyä toiseen paikkaan, laskutamme jo järjestettyjen koulutuspäivien määrän. Koulutuselimellä ei ole velvollisuutta järjestää uutta koulutusta.